Nieuwsbrief ontvangen?
Maak kans op prachtige prijzen!
Uw Email Adres:

Navigatie

Contact met ons

Wintersport korting

Hartelijk welkom bij E-Coupons voor verrukkelijke kortingen!

Boek uw wintersportvakantie via E-Coupons en ontvang unieke kortingen!

Wintersport Frankrijk met korting!

Hoe werkt het?

U boekt uw vakantie via één van de onderstaande banners of links (behalve de links van Google), bij elk van de aanbieders staat welke vergoeding u ontvangt bij een boeking. U vult via onderstaand mailformulier in nadat u geboekt heeft en u ontvangt na goedkeuring van de verkoop het genoemde bedrag (zie hier onder) op uw rekening terug!

Bizztravel cashback

Bizztravel biedt wintersportvakanties naar meer dan 100 verschillende bestemmingen in Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. U boekt uw wintersport al vanaf € 49,- per persoon inclusief skipas. Men heeft de keuze uit een breed assortiment van accommodatietypen: appartementen van 2 tot 18 personen, hotels, pensions en prachtige chalets. Of men nou met de auto, een touringcar of met de trein gaat voor een week, midweek of een weekend, ze zullen zeker hun ideale wintersportvakantie vinden bij Bizztravel Wintersportreizen.

Via E-Coupons.nl ontvangt u bij boeking bij Bizztravel wintersport een vergoeding van 20 euro!

Wintersportvakanties via Belvilla

Belvilla.nl is een internet georienteerd bedrijf, dat in heel Europa 4.500 kwalitatief hoogwaardige vakantiewoningen aanbiedt en een uitstekende conversie heeft. Het aantal vakantieverblijven neemt dit jaar nog tot ver over de 6.000 toe. Belvilla bestaat sinds 20 jaar en begon als eerste onderneming met Direct Marketing van vakantiehuizen in Europa en is nu uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders in Nederland.

Belvilla biedt vakantiehuizen aan in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Oostenrijk, Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Tsjechië en in Zwitserland aan.

Via E-Coupons.nl ontvangt u bij boeking bij Belvilla een vergoeding van 30 euro!

Bungalow.net wintersport cashback

Sinds 1996 verhuurt Bungalow.net vakantiewoningen in heel Europa. Het team van 53 personen werkt vanuit drie vestigingen. In Zwolle (NL), Kecskemét (HU) en Willemstad (NA). Het aanbod van ruim 22.000 woningen wordt via de website www.bungalow.net eenvoudig vindbaar gemaakt in maar liefst negen talen.

Bungalow.net contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus. Het aanbod is hierdoor aangepast aan het internet publiek en voorzien van heel veel foto's, duidelijk en uitvoerige teksten en natuurlijk goede (Last-Minute) prijzen.

Via E-Coupons.nl ontvangt u bij boeking bij Bungalow.net een vergoeding van 25 euro!

Skihorizon cashback korting wintersport

SkiHorizon biedt accommodaties aan in méér dan 200 bestemmingen in 7 Europese landen!

• Real time beschikbaarheid en online reserveringen
• Een gevarieerd aanbod wat betreft de type accommodaties (Appartementen, Chalets, Hotels, Vakantieparken…)
• Extra skiservices: skipas, skimateriaal, skilessen, verzekeringen…
• Extra’s: skipas verzonden naar het huisadres van de klant, maaltijdpakketten bezorgt bij de accommodatie, gratis sneeuwgarantie verzekering bij reservering van een skipas of skimateriaal.
• Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
• Uitgebreide beschrijving van de bestemming, het skigebied en de accommodaties


Gratis sneeuwgarantie verzekering voor klanten die extra's bijboeken zoals skipas, skimateriaal… Wanneer 24 uur vóór vertrek 50% of meer van de pistes gesloten, zijn dan kunnen klanten hun geld terug krijgen.

Via E-Coupons.nl ontvangt u bij boeking bij Skihorizon een vergoeding van 25 euro!

Chalet.nl casback korting

Chalet.nl is gespecialiseerd in de verhuur van ruim 1500 wintersport chalets en appartementen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië. Alle accommodaties van Chalet.nl zijn van goede kwaliteit en variëren van standaard tot super de luxe.

De hoge servicegraad, een zeer breed en exclusief aanbod voor groepen vanaf 10 personen en uitgebreide accommodatie omschrijvingen maken het verschil bij Chalet.nl.

Bij Chalet.nl boek je een complete wintersportvakantie door aanvullende opties bij te boeken, zoals skipassen, ski- en snowboardmateriaal, catering, vervoer per touringcar en reis- & annuleringsverzekering.

Via E-Coupons.nl ontvangt u bij boeking bij Chalet.nl een vergoeding van 20 euro!

Husk wintersport

Husk is een zelfstandige reisorganisatie (touroperator) die vanaf 1998 betaalbare zomer- en winterreizen organiseert. Deze reizen worden enkel rechtstreeks aan de consument verkocht, via internet en telefoon. Op deze manier wordt de (dure) tussenschakel, het reisbureau, uitgeschakeld. Dit levert een direct voordeel op tot wel 25%!

Husk Wintersport is de nummer 1 op het gebied van budget wintersportvakanties met auto en bus naar de Franse Alpen. Je reist met gediplomeerde Nederlandse chauffeurs in een Nederlandse gekeurde bus en op alle busbestemmingen is professionele reisleiding aanwezig. Een Husk Wintersport boek je al vanaf € 59,- inclusief Busreis, Accommodatie en Skipas!

Goedkoop op wintersport? Husk Wintersport!

Via E-Coupons.nl ontvangt u bij boeking bij Husk wintersport.nl een vergoeding van 15 euro!

Wintersportaccommodaties cashback korting

Wintersportaccommodaties.nl beschikt over een zeer ruim aanbod aan wintersportaccommodaties. Het aanbod bestaat uit ruim 650 accommodaties, verdeeld over Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Klanten kunnen hier terecht vanaf 2 personen maar ook met groepen van meer dan 20 personen.

Via E-Coupons.nl ontvangt u bij boeking bij Wintersportaccommodaties een vergoeding van 15 euro!

Interhome wintersport vakantiehuizen

Interhome biedt 46.000 vakantiehuizen en -appartementen aan in 15 Europese landen en Florida. Deze woningen worden regelmatig gecontroleerd en kunnen online op de website gereserveerd worden. Interhome is de specialist in de verhuur van vakantiewoningen. De vakantiewoningen bevinden zich in de volgende landen: Frankrijk,Italie, Zwitserland, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Kroatie, USA (Florida), Groot-Brittannie, Tsjechie, Polen, Portugal, Hongarije, Ierland, Belgie, en Slowakije.

700.000 vakantiegasten maken elk jaar gebruik van de diensten van Interhome. Een wereldwijd reserveringsnetwerk, brochures in 8 talen die 2,5 miljoen exemplaren inhouden, een website en de modernste communicatietechnieken. Om de gasten te onthalen vindt men Interhome-medewerkers in het merendeel van de bekende stations in de Alpen evenals langs de Mediterraanse en Atlantische kust.

Via E-Coupons.nl ontvangt u bij boeking bij Interhome een vergoeding van 25 euro!

Skichalets .nl

Skichalets.nl is een wintersportorganisatie die vanaf 1993 actief is in het organiseren van Catered Chalet vakanties, waarbij gasten individueel per kamer in een chalet kunnen boeken, maar ook als groep een chalets in z'n geheel kunnen afhuren.

Een Nederlandse chaletstaf zal de gasten in het chalet ontvangen en de gehele week verzorgen met ontbijt, een afternoon tea en een heerlijk en kwalitatief uitstekend drie gangen diner. Alle huishoudelijke taken worden uit handen genomen. Een formule die vrij uniek is in Nederland dus uitermate interessant voor u als affiliate. Wilt u een brochure per post ontvangen, dan kan dat via 0182-634523 of info@skichalets.nl.

Via E-Coupons.nl ontvangt u bij boeking bij Skichalets een vergoeding van 30 euro!

Time out Tours skiën in Frankrijk

Time Out Tours is via www.skieninfrankrijk.nl dé specialist in de Franse Alpen. Bij Time Out Tours werkt een hecht team specialisten die persoonlijk de bestemmingen ontdekken, selecteren en vervolgens afstemmen op een specifiek wensenpakket.

Het ruime aanbod bestaat uit appartementen, chalets en hotels.

Via E-Coupons.nl ontvangt u bij boeking bij Time Out Tours een vergoeding van 20 euro!

Skistuds

Skistuds.nl organiseert wintersportreizen voor jongeren/studenten en is de jongste reisorganisatie van Nederland.

Bij Skistuds.nl boeken klanten een wintersportreis inclusief skipas naar de beste hotspots van de Franse Alpen. Op alle bestemmingen werkt Skistuds.nl samen met La Grotte du Yeti, hierdoor is het gegarandeerd feest!

Via E-Coupons.nl ontvangt u bij boeking bij Skistuds een vergoeding van 20 euro!

Wintersport voor Studenten!

Of kijk op Vakantiehuizen online voor een enorm aanbod aan vakantiehuizen. Als u boekt via deze site, krijgt u van E-Coupons.nl 15 euro terug op uw rekening.
Wintersport korting