Navigatie

Contact met ons

Vloerbedekking korting

Korting bij mijnkarpet.nl

Mijnkarpet is een online vloerkleden-webwinkel met online gemak voor de scherpste prijs een vloerkleed te kopen.
Of u nu een simpel kinderspeelkleed zoekt, een sisal karpet voor de eetkamer of een superluxe design vloerkleed voor uw living…. Mijn Karpet biedt u de beste kwaliteit tapijten.

Het bedrijf achter Mijnkarpet: (Dit is wat ze zelf zeggen op de website)

Uw woongenot is onze uitdaging!

En dat doet Bielderman Wonen al meer dan 70 jaar! Van onze ervaring profiteert u als consument: een uitgebalanceerd kwaliteits assortiment tapijten en karpetten, uitstekende vakkennis en een heldere bedrijfsvoering.

Kwaliteit
Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. Solide producten vormen namelijk een waardevaste investering. Daarom vindt u bij ons alleen de absolute topmerken, die voldoen aan alle moderne wooneisen en -trends.

Service & onderhoud
Met alleen goede producten ben je echter nog geen kwaliteitsbedrijf, vinden wij. Daarom doen wij er alles aan om ook op het gebied van service en onderhoud uit te blinken. Wij begrijpen hoe belangrijk een duidelijke planning voor u is en houden ons daar zo strikt mogelijk aan. En we zorgen dat we weten waar we over praten. Alleen zo kunnen we 100% achter onze producten staan.

Sterke punten:

* Alle gerenommeerde merken in huis

* Maatwerk vloerkleden

* Gratis extra vloerkleed (bij besteding boven 200 euro)

* Gratis kleurstalen service

* Lage prijzen

* Goede service

Via E-Coupons kunt u vloerbedekking met korting bij mijnkarpet.nl kopen. En bovendien krijgt u via E-Coupons maar liefst 5% van het totale bedrag dat u heeft besteed bij Mijnkarpet.nl terug. Boek via onderstaande link en stuur ons uw gegevens. Na goedkeuring wordt het geld overgemaakt op uw rekening.

Kunt u hier niet slagen? Kijk dan eens op Vloerbedekking