Navigatie

Contact met ons

Simyo korting

Simyo houdt het simpel: In de wirwar van tarieven biedt Simyo een helder overzicht van diensten, producten en tarieven. De tarieven zijn voordelig omdat ze geen fysieke winkels hebben, de tarieven zijn simpel, transparant en bovendien erg laag!

Je belt via het netwerk van KPN. Via je persoonlijke MySimyo kun je heel veel instellingen zelf bepalen zoals jij het wilt. Simyo heeft een gratis telefonische klantenservice.

Voor elk budget is er een voordelig product te vinden bij Simyo, zowel voor Belgie als in Nederland: Simyo Prepaid betekent dat er geen contract is, voordelig bellen met gratis nummerbehoud.

Bij Simyo Sim Only is het contract maandelijks opzegbaar, gratis nummerbehoud, voordeliger tarieven met internetmogelijkheid.

Simyo Web to Go is de voordelige prepaid internettoegang voor op je laptop. Geen verbruik? Dan ook geen kosten! Houd de kosten dus zelf in de hand. Daarnaast zijn er bij Simyo Sim Only verschillende pakketen afhankelijk van hoe vaak je belt, de naam zegt genoeg: Simyo zelden Simyo weinig, Simyo geregeld en Simyo veel.

Simyo korting

Via E-Coupons.nl krijg je extra korting. Wanneer je bestelt via de links op deze pagina, stuur je vervolgens een mail naar ons met jouw gegevens. Na goedkeuring van de transactie ontvang je 5 euro retour op jouw bankrekening. Voor Simyo Nederland:
Simyo

Voor Simyo BelgiŽ:
Simyo.be

Simyo korting