Navigatie

Contact met ons

Sanitairkamer via E-Coupons

Unique Selling Points Sanitair kamer


. A-merken voor lage prijzen;
. Ruim assortiment;
. Snelle leverservice;
. 100% Fabrieksgarantie;
. Eigen toonzaal.

Sanitairkamer is er voor de consument. Bij ons staat service, kwaliteit, prijs en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. De consument is het middelpunt en Sanitairkamer doet er alles aan om de behoeften van de consument te bevredigen. Door middel van creativiteit, ervaring en, niet onbelangrijk, de juiste prijs proberen wij samen met u de perfecte sfeer te creŽren in uw badkamer. Twijfel niet en neem contact met ons op voor deskundig advies. Ons aanbod Alle bekende A-merken zijn aanwezig in het assortiment van SanitairKamer.nl. Door de speciale afspraken met de groothandels en het rechtstreeks inkopen bij de fabriek kan SanitairKamer.nl u prijzen aanbieden die 35 tot wel 60 procent onder de adviesprijzen liggen. Deze speciale afspraken gelden niet alleen voor de prijs, maar ook voor de uitlevering. Indien het artikel op voorraad is, kan SanitairKamer.nl ervoor zorg dragen dat u het product de volgende dag in huis heeft. SanitairKamer.nl probeert u zo volledig mogelijk van informatie te voorzien door middel van duidelijke productfoto's, montage handleidingen, technische tekeningen en video's.

Sanitairkamer voordeel

Sanitairkamer.nl heeft met het huismerk de scherpste prijzen van Nederland.

Onder de huismerken vallen:

. SaniGoods;
. Saniclear;
. Lambini Designs;
. Aqualux;
. Saniscape;
. Haceka;
. B-Stone;
. Sanicare;
. Mueller.


Service, kwaliteit, prijs en gebruiksvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. De consument is het middelpunt en alles wordt er aan gedaan om aan de behoeften van de consument te voldoen.

Categorieen sanitair

Douchecabine
Douchedeuren
Douchewand
Inloopdouche

Badwand
Zijwand
Stabilisatiestang

Douchebak
Douchegoot
Complete douchecabine
Douchegarnituren
Douchepaneel

Stoomcabine
Regendouche
Infrarood sauna

Sunshower

Of kijk direct op het aanbod van sanitairkamer op Sanitairkamer webshop met korting Als u koopt via E-Coupons krijgt u 3% cash-back op uw aankoop bij Sanitairkamer. Stuur na aankoop een mail op info at e-coupons.nl

Sanitairkamer