Nieuwsbrief ontvangen?
Maak kans op prachtige prijzen!
Uw Email Adres:

Navigatie

Contact met ons

Voor restaurants en eetgelegenheden

Meer klanten & meer omzet
U zoekt naar mogelijkheden om elke keer weer het beste voor uw restaurant te zoeken. Elke dag bent u in de weer om uw gasten tevreden te stellen met het beste van het beste. Zodat ze blijven terugkomen, zodat ze het verder vertellen. Toch kan het altijd weer beter. Hoe kun je bijvoorbeeld ook op rustige dagen meer klanten krijgen? Hoe krijg ik de omzet per tafel omhoog? Hoe verkoop ik meer arrangementen?

U bent hier op het juiste adres gekomen. Op deze vragen heeft E-Coupons een uitstekend antwoord: We hebben een voor Nederland uniek concept ontwikkeld dat u in staat stelt een enorme markt met veel potentiŽle klanten aan te boren. Uit onderzoek blijkt dat veel consumenten zich bij hun keuze laten leiden door het prijsaspect. Dit staat natuurlijk niet los van allerlei andere zaken zoals kwaliteit, sfeer en de menukaart.
Hier gaat het over de prijs. E-Coupons biedt u de mogelijkheid om gratis uw kortingsbonnen te plaatsen.
Bijvoorbeeld om meer mensen te trekken naar dagen waarin het altijd wat rustiger is. Of u kiest voor een bepaalde gezinskorting, of voor een arrangementkorting wanneer de klant naast het eten ook gebruik maakt van andere faciliteiten zoals een bowlingbaan, overnachting of noem maar op.

Voor de consument zijn deze E-Coupons gratis te downloaden en mee te nemen. Dit betekent dat een avondje uit eten betekent dat de mensen straks eerst via E-Coupons op zoek gaan naar goede eetgelegenheden met een leuke korting!

De enige voorwaarde voor gratis deelname is een link naar www.E-Coupons.nl. Na aantoonbare plaatsing hiervan worden kortingsbonnen ook op de website van E-Coupons.nl getoond.

Kijk onder Voorwaarden voor verdere informatie