Foto op canvas korting

Foto op canvas

Foto op canvas

Ontvang tot wel 15% korting op uw eigen foto op canvas bij Fotoopcanvas.nl

Fotoopcanvas.nl

Specialist in het printen van foto op canvas.

Fotoopcanvas.nl heeft zich gespecialiseerd in het printen van digitale foto's op doek . Wij werken 100% met kwaliteits materialen dus geen foto op linnen maar echt hagelwit canvas met een goede structuur. De 12 kleuren pigment inkt Canon printers printen top kwaliteit zodat u verzekerd bent van gelijke, heldere en scherpe kleuren. Wij spannen uw foto op canvas trommelstrak op een 2 cm frame of 4 cm frame en verzenden uw foto op canvas in een stevige verpakking. Wij zijn als enige aanbieder van canvas aangesloten bij het landelijke keurmerk Thuiswinkel.org. 100% garantie!

Tot 15% korting
Bestel nu via de website en krijg 15% korting op uw bestelling. Het enige dat u hoeft te doen is de kortingscode Ecoupon15 in te vullen. De korting wordt dan automatisch berekend.

Bestelprocedure

Bestellen van uw foto op canvas kan simpel en snel via de website. Upload uw digitale foto en kies een bijpassend effect. Naast een normale foto op canvas kunt u kiezen uit collage, popart, kleuraccent, mozaiek, zwart en sepia. Bezorging vindt binnen 4 werkdagen plaats.

Meer weten of bestellen?

Ga naar Fotoopcanvas.nl of stuur een email naar info@fotoopcanvas.nl