Navigatie

Difrax korting voordeel

Korting en voordeel bij Difrax

Difrax

Difrax B.V., opgericht in 1967, is in Nederland het grootste en meest toonaangevende A-merk op het gebied van baby- en speelgoedartikelen zoals babyflessen, fopspenen, verzorgingsartikelen en knuffels. Ook als internationale speler loopt Difrax voorop op het gebied van babyartikelen. De doelstelling is om de komende jaren verder uit te groeien tot een sterk Europees merk. Alles wat Difrax doet, staat in het teken van baby en ouder. Met haar innovatieve en modieuze producten wil Difrax het leven van baby en ouder zo aangenaam mogelijk maken. In de afgelopen jaren verwierf Difrax faam met de ontwikkeling en introducties van baanbrekende, award-winnende producten evenals met de verfrissende en vernieuwende reclamecampagne.

Difrax spenen korting

De vernieuwde fopspenen van Difrax zijn nog prettiger in gebruik voor je kindje. Samen met de vrolijke kleuren kan je je baby troosten als deze huilerig is. Daarnaast is het ook veiliger, als je baby gaat slapen met een fopspeen dan verklein je de kans op wiegendood. Tot de leeftijd van 5 maanden heeft je kindje vaak een sterke zuigbehoefte. Met een speen help je hiermee en help je om je kind door de neus te laten ademen.

Jarenlange research over de pasvorm van de fopspenen De unieke vlindervorm is het resultaat van jarenlange research en ontwikkeling in samenwerking met een medisch panel. Door de vlindervorm, waar de Difrax fopspenen inmiddels beroemd om zijn, en de gaatjes is er extra luchttoevoer waardoor er minder kans bestaat op huidirritatie en houdt het neusje vrij waardoor je kindje makkelijker kan ademen.

Difrax flesvoeding

Borstvoeding is de beste start voor je baby. Uit onderzoek blijkt dat kinderen die borstvoeding krijgen minder vaak en minder ernstig ziek zijn dan kinderen die geen borstvoeding hebben gehad. Borstvoeding biedt ook bescherming tegen allergische aandoeningen. Niet alleen de baby, maar ook de moeder profi teert van het geven van borstvoeding. Wanneer de borstvoeding niet loopt zoals verwacht of wanneer je kiest voor fl esvoeding zijn er gelukkig hele goede alternatieven.

Leer je kindje vanaf ongeveer zeven maanden drinken uit een (tuit)beker om nieuwe zuig- en slikbewegingen aan te leren. Voor een soepele overgang van de fl es naar de beker heeft Difrax een complete bekerlijn. Deze lijn is eveneens ontwikkeld in samenwerking met een kinderarts en een logopedist.

Difrax knuffels

Knuffels en speeltjes Spelen prikkelt de fantasie en zorgt ervoor dat een kindje zich motorisch ontwikkeld. Al binnen een paar weken kijkt je kind met belangstelling naar bewegende objecten. Felle kleuren, duidelijke lijnen en vormen ziet een jong kind het beste. Vanaf 3 maanden gaat je baby grijpen en vastpakken. Daar zijn de rammelaars en knuffels met knispergeluiden van Difrax uitermate geschikt voor.

Extra korting via E-Coupons: Als u via onderstaande link bestelt, krijgt u van ons 4% terug op uw rekening na goedkeuring van de sale.

difrax 468x60

Difrax korting