Navigatie

Contact met ons

Aanzee korting en voordeel via E-Coupons

Hartelijk welkom bij de startplaats voor verrukkelijke kortingen!

Ontvang 20 euro korting bij boeking bij Aan zee!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bestel via de onderstaande links van Aanzee. Stuur ons een mail met uw gegevens. Na goedkeuring ontvangt u van ons de betreffende vergoeding op uw rekening.

Aanzee met kortingAan Zee biedt meer dan 800 kwalitatief hoogwaardige zeecottages, landhuizen en andere gezellige vakantiehuizen van particulieren in Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. Aan Zee is daarmee uitgegroeid tot dé aanbieder van comfortabele vakantiehuizen aan de hele Nederlandse kust. Alle huizen zijn door de medewerkers van Aanzee.com geselecteerd en gecontroleerd.

Aan Zee is één van de snelstgroeiende bedrijven in het toerisme. Het bedrijf richt zich op de bemiddeling in de verhuur van vakantiehuizen aan de gehele Nederlandse kust. De meeste huizen zijn van particulieren en hebben daardoor een eigen stijl en charme. Er wordt gebruik gemaakt van een overzichtelijke en duidelijke website waarop klanten direct uit beschikbaarheid kunnen boeken. Aan Zee werkt vanuit Bergen (Noord-Holland). Aan Zee-agenten zijn er in Vlissingen, Zandvoort en Noordwijk.

Aan Zee vakantiehuizen