Navigatie

Contact met ons

Restaurant de Zevende Hemel in Groningen

Onderaan de pagina vindt u de kortingsbon van de Zevende Hemel!

Omschrijving:
In de Zevende Hemel kunt u verantwoord lekker eten. U kunt een keuze maken uit ons maandelijks wisselende menu.
Onze keuken is Frans - Italiaans georiŽnteerd. U vindt altijd een aantal: Biologische vleesgerechten, Vegetarische gerechten, Veganistische gerechten, Visgerechten.
U kunt uw menu geheel naar uw eigen wens samenstellen uit de voor-, tussen-, hoofd-, en of nagerechten. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen een hoofdgerecht kiezen, maar ook een menu van voorgerechten samenstellen. U kunt uw menukeuze ook uitbreiden tot een vijfgangenmenu. Daarnaast kunt u uw menu laten begeleiden door een wijnarrangement, of een keuze maken uit de gevariŽerde wijnkaart. U geniet van dit alles tegen een achtergrond van de intieme sfeer in de Zevende Hemel, met meestal op donderdag, vrijdag en zaterdag live pianomuziek, en knusse romantische hoekjes. De Zevende Hemel biedt tevens een uitstekende gelegenheid voor arrangementen voor Groepen, Lunches, Borrels en Diners. Zowel binnen als buiten de normale openingstijden.

Sfeer:
De Zevende Hemel is een sfeervol restaurant met ongeveer 50 plaatsen. Op donderdag, vrijdag en zaterdag wordt er meestal lichte muziek gespeeld op de vleugel. Interieur in warme kleuren. U vindt bij ons een prettige omgeving waarin u, intiem met z'n tweeŽn of met familie danwel vrienden gezellig kunt eten en natafelen. Ook grotere groepen zijn welkom.U geniet van dit alles tegen een achtergrond van de intieme sfeer in de Zevende Hemel, met meestal op donderdag, vrijdag en zaterdag live pianomuziek, en knusse romantische hoekjes. Hartelijk Welkom... De Zevende Hemel biedt tevens een uitstekende gelegenheid voor arrangementen voor Groepen, Lunches, Borrels en Diners. Zowel binnen als buiten de normale openingstijden.


Ligging:
Vanaf de Grote Markt loopt u rechts van V&D de Oude Ebbingestraat in. Wanneer u de brug oversteekt komt u in de Nieuwe Ebbingestraat. Hier neemt u het tweede straatje links. Op de hoek vindt u de Zevende Hemel tegenover de Nieuwe Kerk. Wanneer u parkeert in de parkeergarage aan de Ossemarkt, loopt u de Nieuwe Boteringestraat in. U neemt de eerste zijstraat rechts en lopende langs de Nieuwe Kerk vindt op de hoek de Zevende Hemel. U kunt ook s'avonds in de nabije omgeving parkeren.

Bijzonderheden:
Wij raden u aan om voor donderdag-, vrijdag en zaterdagavonden te reserveren.

Openingstijden: De Zevende Hemel is open van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur. Op dinsdag t/m woensdag kunt u tot 21.00 uur uw wensen aan de keuken kenbaar maken. Vanaf donderdag kunt u dat tot 21.30 uur.

Adresgegevens:
Restaurant de Zevende Hemel
Zuiderkerkstraat 7
9712 PZ Groningen
050 3145141
De website van De Zevende Hemel in Groningen

Klik op kortingsbon 1 voor kortingsbon 1 van restaurant de Zevende Hemel
Klik op kortingsbon 2 voor kortingsbon 2 van restaurant de Zevende Hemel