Navigatie

Contact met ons

Interhome korting en voordeel via E-Coupons

Hartelijk welkom bij de startplaats voor verrukkelijke kortingen!

Ontvang 3,5% retour bij een vakantie via Interhome !

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bestel via de onderstaande links van Interhome . Stuur ons een mail met alle gegevens. Na goedkeuring ontvangt u van ons de betreffende vergoeding op uw rekening.

Interhome met kortingInterhome biedt 46.000 vakantiehuizen en -appartementen aan in 15 Europese landen en Florida. Deze woningen worden regelmatig gecontroleerd en kunnen online op de website gereserveerd worden. Interhome is de specialist in de verhuur van vakantiewoningen. De vakantiewoningen bevinden zich in de volgende landen: Frankrijk,Italie, Zwitserland, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Kroatie, USA (Florida), Groot-Brittannie, Tsjechie, Polen, Portugal, Hongarije, Ierland, Belgie, en Slowakije.

700.000 vakantiegasten maken elk jaar gebruik van de diensten van Interhome. Een wereldwijd reserveringsnetwerk, brochures in 8 talen die 2,5 miljoen exemplaren inhouden, een website en de modernste communicatietechnieken. Om de gasten te onthalen vindt men Interhome-medewerkers in het merendeel van de bekende stations in de Alpen evenals langs de Mediterraanse en Atlantische kust.

Interhome verhuurt enkel vakantiewoningen die aan privacy eigenaren toebehoren. Dankzij deze exclusiviteit kent Interhome op elk moment de beschikbaarheid van elk huis, chalet of appartement.