Navigatie

Contact met ons

Happyhome korting en voordeel via E-Coupons

Hartelijk welkom bij de startplaats voor verrukkelijke kortingen!

Ontvang 1,5% retour bij een vakantie van Happyhome !

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bestel via de onderstaande links van Happyhome . Stuur ons een mail met alle gegevens. Na goedkeuring ontvangt u van ons de betreffende vergoeding op uw rekening.

Happyhome met kortingHappy Home is een zelfstandige touroperator gespecialiseerd in de verhuur van meer dan 3000 vakantiehuizen in Nederland, Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Kroatie, Tsjechie, Frankrijk, Italie en Spanje. Het sleutelwoord bij Happy Home is kwaliteit. Ieder huis uit ons programma is vooraf door een inkoper van Happy Home ge´nspecteerd.

Happy Home verhuurt huizen voor 2 personen maar heeft ook huizen voor meer dan 40 personen. En verder allles wat daar nog tussen in ligt.

Op vakantie gaan in een vakantiehuis van Happy Home betekent echt kennismaken met de cultuur van uw vakantieland. De klant huurt bij ons een vakantiehuis van een particuliere eigenaar, die trots is op zijn land, zijn dorp, zijn culturele en culinaire tradities en hij is blij dat de klant vanuit zijn vakantiehuis van dit alles komt genieten. Onze huizen zijn geselecteerd op een rustige, meestal landelijk ligging. Veel van onze huizen liggen dan ook midden in de vrije natuur.