Navigatie

Contact met ons

D-Reizen korting en voordeel via E-Coupons

Hartelijk welkom bij de startplaats voor verrukkelijke kortingen!

Ontvang 10 euro retour bij een vakantie van D-Reizen !

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bestel via de onderstaande links van D-Reizen. Stuur ons een mail met alle gegevens. Na goedkeuring ontvangt u van ons de betreffende vergoeding op uw rekening.

D-Reizen met kortingD-reizen is opgericht in 1980 en ontstaan vanuit touroperator D-tours. Het is in 25 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende onafhankelijke reisbureauketen bestaande uit 175 Vakantiewinkels, 3 Contact Centers en D-reizen.nl.

Als onderdeel van de Samenwerkende Dirk van den Broek bedrijven kent ook D-reizen één gemeenschappelijke doelstelling: de klant in alle opzichten centraal zetten. En met succes: één op de zeven vakantiegangers gaat jaarlijks met D-reizen op vakantie. Dat maakt D-reizen tot de grootste onafhankelijk reisbureauketen van Nederland.

Het geheim van D-reizen
D-reizen is deskundig, sympathiek en betrouwbaar. Dit wordt onderstreept door het European Trusted Brand onderzoek van Reader's Digest. In dit jaarlijks terugkerende onderzoek is D-reizen meerdere malen verkozen tot de betrouwbaarste reisbureauketen van Nederland!

De nieuwe uitstraling onderstreept de diversiteit van het assortiment van D-reizen.nl. De klant kan bij D-reizen.nl namelijk terecht voor alle soorten vakanties. Of het nu gaat om een vlieg- of autovakantie, een zonvakantie aan de Middellandse Zee, een luxe vakantie naar de Malediven, een wintersportvakantie in Oostenrijk of om een los vliegticket. D-reizen biedt het allemaal!
Aan de hand van de wensen van de klant, zoeken zij naar de meest geschikte vakantiebestemming en accommodatie. En dat niet alleen! Door de PrijsCheck® verzekert D-reizen.nl de klanten ervan dat zij nooit teveel betalen.

Marktleider
D-reizen is de grootste onafhankelijke reisbureauketen van Nederland en marktleider in de verkoop van vakanties. "D-reizen is het reisbureau waar de meeste boekingen zijn gemaakt, 13% van alle boekingen bij een reisbureau zijn bij één van de D-reizen Vakantiewinkels of via D-reizen.nl geboekt."