Navigatie

Contact met ons

Bungalow.net korting en voordeel via E-Coupons

Hartelijk welkom bij de startplaats voor verrukkelijke kortingen!

Ontvang 3,5% retour bij een vakantie van Bungalow.net !

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bestel via de onderstaande links van Bungalow.net. Stuur ons een mail met alle gegevens. Na goedkeuring ontvangt u van ons de betreffende vergoeding op uw rekening.

Bungalow.net met kortingSinds 1996 verhuurt Bungalow.net vakantiewoningen in heel Europa. Het team van 53 personen werkt vanuit drie vestigingen. In Zwolle (NL), Kecskemét (HU) en Willemstad (NA). Het aanbod van ruim 22.000 woningen wordt via de website www.bungalow.net eenvoudig vindbaar gemaakt in maar liefst negen talen.

Bungalow.net contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus. Het aanbod is hierdoor aangepast aan het internet publiek en voorzien van heel veel foto's, duidelijk en uitvoerige teksten en natuurlijk goede (Last-Minute) prijzen.

Het aanbod van vakantiewoningen is de laatste 5 jaar flink gegroeid. Deze groei wordt behaald door een heel actief inkoopbeleid waardoor Bungalow.net uw bezoekers een groot aanbod met de leukste vakantiewoningen in vrijwel alle Europese landen kunnen tonen. Buiten een goed aanbod en een goede prijs is natuurlijk een goede beschikbaarheid van belang. Hier heeft Bungalow.net goede afspraken met huiseigenaren over gemaakt waardoor zij voor de belangrijkste periodes altijd beschikken over de beste woningen.