Navigatie

Contact met ons

Activesun korting en voordeel via E-Coupons

Hartelijk welkom bij de startplaats voor verrukkelijke kortingen!

Ontvang 20 euro korting bij boeking bij Activesun!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bestel via de onderstaande links van Activesun. Stuur ons een mail met uw gegevens. Na goedkeuring ontvangt u van ons de betreffende vergoeding op uw rekening.

Activesun met kortingActive Sun is een nieuwe handelsnaam van noSun reizen en richt zich op groepsreizen naar bestemmingen als Frankrijk, Portugal, ItaliŽ en Oostenrijk. Het gaat hierbij om de ideale mix tussen lekker rustig van de vakantie genieten en lekker actief bezig zijn.

Ze organiseren kleinschalige rondreizen waarbij de deelnemers, veelal single zijn of liever alleen op vakantie gaan. De deelnemers zijn allemaal in de leeftijd van 20 tot 40 jaar.
Waar je bij andere reisorganisaties een toeslag betaalt als je alleen in een tent wilt overnachten, krijg je dit stukje privacy bij Active Sun helemaal gratis. Als je met z'n tweeŽn boekt is overnachten in een tweepersoonstent natuurlijk ook mogelijk. Tijdens de reizen proberen ze een perfecte mix te vinden tussen activiteiten, avontuur, excursies en rondreizen. Waarbij gezelligheid als de belangrijkste schakel voorop staat.

Active Sun